Opdrachtgevers

Werving & Selectie van topkandidaten voor topbedrijven

Als succesvol technisch bedrijf in een snel bewegende markt is het belangrijk om de juiste persoon te selecteren die uw commerciële ambities realiseert. Duivenvoorde Executive Search helpt bedrijven in de technische branche bij het vinden van commercieel directeuren, sales directeuren en topmanagers. Daarnaast vullen wij directieposities in waarbij commercie een belangrijk onderdeel uitmaakt: business directeur / manager, vestigingsdirecteur en regiodirecteur et cetera.

We werken voor organisaties binnen de industriële automatisering, elektronica, elektrotechniek en machine- en apparatenbouw.

De juiste match om uw bedrijf te versterken
Wij helpen u graag om de juiste persoon te vinden die uw sales ambities kan realiseren. Dat doen we door goed te luisteren, ons te verdiepen in uw bedrijf en uw wensen én ambities scherp te krijgen. We kijken hierbij verder dan diploma’s, vaardigheden en CV. Soft skills, de juiste persoonlijkheid én een gezamenlijke ambitie zijn doorslaggevend voor het halen van uw commerciële succes.

De beste kandidaten werven en selecteren
Na de afspraak ontvangt u een gedetailleerde profielschets van uw ideale kandidaat en start van het ‘search’ proces. Duivenvoorde Executive Search selecteert de beste kandidaten voor uw bedrijf.

Door ons uitsluitend op de technische branche te concentreren, hebben we een groot netwerk aan commerciële topkandidaten opgebouwd. Mensen die toe zijn aan een volgende carrièrestap. Vaak zijn dit kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie. Daarom benaderen we kandidaten actief en discreet middels headhunting. Geschikte kandidaten worden uitgebreid geïnterviewd. Binnen twee maanden ontvangt u een selectie van drie tot vier kandidaten die matchen met de specifieke wensen van uw organisatie.

Optimaal ‘onboarden’ voor een duurzame samenwerking
Duivenvoorde Executive Search verbindt kandidaten optimaal met uw bedrijf door vóór en tijdens de inwerkperiode regelmatig contact te houden. Door uw nieuwe sales / commercieel directeur goed te informeren en enthousiasmeren, vergroten we de betrokkenheid en stimuleren we een vliegende start.

Heeft u na de inwerkperiode specifieke groeidoelen? Executive coaching helpt u gericht verder te groeien.

Op zoek naar de juiste kandidaat?
Duivenvoorde Executive Search helpt u graag verder. Bel vrijblijvend Frank Duivenvoorde, 06 – 362 08 052 of mail: info@d-executive.nl